részletes keresés
1. Barátaink 2. Barátaink tovább 3. Üzletszabályzat 4. Fórumszabályzat 5. Kedvelt oldalaink
 

Mikuszkaaaaaa, aki Ré tulajdonos Balázska, aki a legjobb cd-ket árulja. Nagy Gergő (no nem a kimnowakból) a woodcraft nagymestere, de a Kozmix koncerteken Ő is nyomja az ipart mint a fekete-fehér billentyűk megszálottja.


Szász Gergő, Ádám gyermekkori barija. Rossz évjárat volt, pont olyan mint Ő. Godzilla, aki a legcsúnyább bringás a világon. Gyula árulja a legfonnyadtabb, legrohadtabb, legsavanyúbb és legdrágább zölséget és gyümölcsöt.

Hannus Gábor ex munkatársunk. Vigyázni kell vele egy Tirannosaurus Rex szivét ültették beléje. Látszik.

Harang minden bringások istene és példaképe. De amint gitárt kap a kezébe, kinő még nyolc ujja és Hendrix forog a sírjában.

Szerintem a Hooligans nevet mindenki ismeri, így Tibit nem kell bemutatnom senkinek.A billentyűk és kütyük réme, a kis tinilányok döglenek érte. Nem értjük őket.

Jackie a világ egyik legjobb zenésze volt. A koncertek mindig fantasztikusak voltak. R.I.P.

A mi Péterünk nem csak egy RÉ gitár büszke birtokosa, hanem tudja mitől döglik leginkább a légy. Győr főutcáján gyakran láthatjuk yachtján.

 Várimarci...

Az Old Man's-ben épp kiereszti a gőzt (nem a Lacit).

Szerintem Jamie Winchestert szintén jól ismeri mindenki. Ő egy ősi kuncsaft és egy régi jóbarát.


Jeli Andris szereti a mély hangot (sub bass). Mindig a legjobb minőségű cuccokat hajszolja. De annyi pénze úgy sincs.

Fel vigyázz!! Telefont ragad. Javít. Letesz. Átvedlik. Bassgitárt fog. Zenél. Elfárad. Alszik.

Virághalmi Olivér, Olibácsi üzletünk legidőssebb látogatója. Valamikor a Magyar Rádióban élőben játszottak a zenészek, zeneszámokat éppúgy mint szignálokat. Olibácsi a lekifinomultabb hallású jazzgitárosaink közé tartozik.

Pégé alias Péter Gábor ex tanulónk aki kitűnő eredménnyel végzett, most otthon praktizál. A saját készítésű gitárján pedig andalító muzsikát ad elő barátai kíséretében.

Pély Barnabás United, mindenki ismeri erőteljes hangját és funky gitárstílusát. Csak a legjobb cuccokat használja. A nyers ütős tiszta gitárhang kedvelője.

Gabrieli Richie ex-Sutterek, ex-Zéro-G (pont), most Ezüst Patak zenekar. Szép hangszerek, jó kocsik...nnnna ez az élet.


Zanzibár rasztafári tagja. Sidike. Majdnem megkapta ajándékba Santana PRS gitárját ,amikor együtt nyaraltak Nyékládházán, de nem fogadta el. Nem volt elég mélye és különben is csörgött.

Spengler István őskuncsaftunk. Hogy megy az idő, postáskocsival kezdte, most egy hatalmas gyönyörű gépe van postás jelvény nélkül.

Móricznorbi: Két Marshall-om van, hogy jobban halljanak, piercingem, hogy jobban érezzelek és 1000000dioptriám, hogy jobban lássalak!!!!

Szabolcs vigyáz mindenki házára. Gyuszival szerelmesek egymásba de titkolták. Mostanáig.

Tátrai Tibusz nagyon régen jár kis közösségünkbe. Mindig fáj ha látom hogy nyúzza azt a kis ékszert amin nagyon sokat dolgoztunk.

Varga vargabi Gábor a Sexepilt erősíti (vagy inkább gyengíti) már régen. De most kiderül minden! A KOZMIX billentyűseként is bemutatkozott a színpadon. Most egy hatalmas Chevy-re gyűjt ahol összebútorozhat barátjával a D.M.-ból jól ismert Martinnal.Zanzibár. Piros haj. Mindent akarok de annyim nincs rá. Majd ha megjön a royalti.

A diszkontábécék tulajdonjogát birtokolja Magyarországon. Védelmi pénzeket szed. Nála van a legrosszabb kávé a földön, de kitartunk mellette.

Emilrulez. Egyre népszerűbbek a retrodizájn nagymesterei. Nagyon sokat dolgoznak azon hogy visszaállítsák a letűnt presszókorszakot, némi szocreállal.

Király Vajk a kántrinagymester még mindíg azt hiszi hogy van létjogosultsága a gitárosok között. Hát léte az van. Főleg ha a szegedi nagykerre gondolok (Johánson és Lúcsija brazil t.v. dráma) . Vajk idén áttér a tubára.

Ritcsike, aki valamikor még a sidiéket szondáztatta, most egy nagy szeretetre méltó csapat énekeshölgye. Zanzibár.

Csejteymikit még az FF Mikiból ismerjük. Már akkor is béna volt a hangszeren és a vállalkozásban egyaránt. Ma a Blektúblekk attya öregebb, csúnyább, és bénább is.....

A két jóbarát......

Lakatoslacibatya.

Szabiszörpöt azért szeretem mert ugyanúgy dadog mint én (Ádám).

Szász Feri a funky nagymestre. Na az övéké egy igazi zenészfamilia.

CSABIIII!!! Tönkretetted a WC-t!!!! Ráültél és kimozdult a helyéről.

EX TNT.


Zsatyi azért olyan yo basseros, mert gitárt reggelizik nap mint nap.

Pityingerpeti. Itt még fiatal és hamvas.

Rokkinfom!!!! Hajrá-éljen-hurrá!!!


Gerendás Petyorka a legrégibb kuncsaftunk. Nagyonszerettyük.

Pityinger Laci alas Dopeman. Kicsit kemény, kicsit laza.

Makovics Dénes mindíg vidám és jótanácsaival ellát minket.


Sokan kérditek: "az Oroszlánbarlang nem konkurencia?" Kijelenthetem: NEM

Cserlaci barátom arra a legbüszkébb, hogy az ő stratóját törte össze Steve Lukather.

Dávid nagyon kemény csávó, föleg ha meghallja a Rammstein-t.


Mátéfiam.

Na figyu Balázs!! Asszed valaha az életbe sikerül bármikoris lelket verni a gagyi V húros bundnélküli szárazfába??? nahagggyámá.....

Arni eredetileg Stingnek készült. Csak már jobban gitározik...


Andris!!! Megigérem egyszer elmegyek egy koncertre, de csak akkor ha hozol 'spanyolból' egy olyan hemügét mint a tiéd!

Jószinak van a világon a legnagyobb szive. S aki a ex-johánzon-srv tulajdonos, Csonti.

Botos Zsolti a jazz királya.

Szurdi Tomi a pittbulljaival alszik és Ibanezekkel eteti a szerencsétlen ebeket.

Éljen a Zamerikahangja!!!


Szabika a világ legügyesebb fotósa. (kár ,hogy hullákat fényképez a rendőrségnél)

Na persze büszkélkedünk a szép kis PRS-el.

Zsolti itt még nem tudta, hogy nem ezzel a stratóval, hanem egy gyönyörűséges Gibson-nal játssza föl  szólólemezét. R.I.P. Zsolti...


A Fender Lead II csak Túrós Gyuri kezében szól igazán.

Ekkor még Zazijazágybaaaa oszt a Hajós meg mosmá' Sztár??? Gyurikám ne hagyd magad!

Anti Tomi ha tudná, mennyit hallgattam gyermekkoromban, a Halász Judit lemezen....

A Gyurinál senki ne vegyen PC-t!!!! Klári jobban ért a PDA-hoz, meg a notebookhoz mint sok férfi!!! Ráadásul ő csinálta a Tibusz pánjára az ezüst logókat. PETIIIII!!!!!

Bakó Imi az effekt és szintijavítók királya!!! Ráadásul bringamegszálott!! HAJRÁÁÁ!!! Szántó Faszival életemben először az akkor még hirhedt Fekete Lyukban találkoztam. Azóta nem bíír elszakadni tőlünk.... Marcinak mindíg csodaszép gityói vannak. De minek....... :)))

Kájlival még sidney-ben találkoztam Orszánszky Jackie mutatott be neki. Azóta szerelmesleveleket küld nekem. Gáspárpétergazsi a tokai gitárok megszállottja, bár Ő jobbakat készít!!! Aki most már Ír ország zenészeinek hangszereit készíti, javítja!!! Hare Krisna Hare Hare NON!!! Kele régen sima kis sztár volt, mára slágergyárossá nőtte ki magát.

Horváthattila!!! A Gibson melegvonal kitaláloja és vezetőtechnikusa.

Van még a világon olyan művész aki imádja a jó kis csőves, öreg, analóg, természetes hangzást. Yonderboy

Valamikor a Sideway-ban kezdődött, Nagy Ádám és a Tramps. Aztán meg sem állt a sztárvilágig!


 

A Gizsóbácsit azé szereteljük, me' nagyon jó fej, jól basserozik, jó stúdijósbácsiis meg a biciklijeis nagyonjó. És különbenis.

Matyi. "ezt az ujjamat szoktam az orromba tövig nyomni" egyszercsak

Az a jo, hogy a tökéletesnevű Laci imádja a tuti hangszereket és a vespa robogókat!!! Egy igazi angol Szijaztok!!! Szabivagyok a blekátból. Szeretek bulizni, szeretem a diszkót, szeretek kirándulni, ....stb Tibi ejnye!!! Junkies után egy kis tinilányizgatás a fijesztával. De mentségére legyen mondva ujra rockozni kezd!!!

Nehéz felismerni, de Ő a Koltagergő. Funky-Funky!!! ui: a kutyaperselynek mindíg kigyün a nyelve. ui2: Szegény Gergő nem hitte el a számla végősszegét. Párniczky Andrissal régebben soxor lehetett találkozni brigaboltokban, mint Dájmond Bekk rajongó. Az idő múlásával a jazz-be menekült Nnna. Figyejjé öccsém!!!! EN vagyok a király. Ezt jól vésd az eszedbe. És aggyá pézt. Sokat. Kell, hogy a csigalassúságú kétkerekűmbe' benzoidot fecskendezzek!!!

Simonattiról egy regény lehetne írni. Ő is ősi kuntsáft és jóbarát. ui: haknibrigádd!!!! BÁRÁNY!!!! Fogalom e név széles e világban. A hangszerek megmentője, a hangszerészek gyöngye, a kutyatenyésztők példaképe, a gyermekgondozók ősattya, a hangképzési alap megalkotója és főpénztárosa, a "punk jógamesterek a nirvánába jutnak" kiáltvány terjesztője, az extrabizarr magazin "táccsmájszelf" filozófiájának örzője,a samai zykrayati üzgür hüdürgüzür könyvkiadó társtulajdonosa, a yantyhig kvan hu élharcosa, az erdei manókat is be a kórusokba szakosztály vezetője...stb. Egykori munkatársunk. Miután kiszolgált nálunk, visszavonult.Néha poros kis kápolnákban énekelget egy kicsit de leginkább már csak a fantasyk-nak él.Hall. Felesége Xéna (Széna) Filigrán kissé neveletlen. Nem borotválja magát. Természetes szépség.

A Bergendy név kis hazánkban nem csak az idősebb korosztály idegeit borzolja és szívét dobogtatja meg!!! Mert itt az iffjabbbbbb!!!! Barabástomi annyi-annyi jo produkcióban vesz részt egyszerre, és anny-annyi jo cucca is van, ráadásul jól is nyomja, a minimum, hogy csúnya legyen (főleg hajnalban). :)))) A Dandózolikát direkte raktuk a Barabástomi után. Ők tudják miért...:))) Többen szóltak: ő nemis a Dandó hanem a Vörös István. Pfuuu....tényleg. Hasonlít. Vagy ő az? Vagy nem? vagy miva'?

A mi Lajosunk akár nálunk is dolgozhatna, az évek során yoool kitanulta a mesterséget a Luther utcában. És aki nélkül Lajos tudása nem ér semmit, Atti.

Takátstomi is ezeregyéve ismeri a vintage'52 rejtelmeit, mindíg népes és boldog családja kíséretében jelenik meg.


Ez a kép a Wigwam wc-jében készült. Ott lettünk egymáséi Kovácsbarnával aki köztudottan a világlejobbbasserosa.De itt még nincs vége! Hisz több évig együtt melengettük a vintage gitárbolt poros padjait. Pinyő nap mint nap a poklok poklát éli át!!! Attila aki Borsos. A jazz és annak gitárjainak megszálottja, a Höfner gyár regisztrált gyüjtője, minden jazzgitárok tudója.

Kadosapeti titkát most felfedem: Ex. Ezt a két betűt kérte az ő Ré gitárjába belefele mindenhová. A hátára is ez ven tetoválva. Az autója oldalán is ez díszeleg. S hol van még...? ki tudja... Csejteymiki megint? Ennyire nem látjuk Őt gyakran... Na... Asszed utolérel a gagyi kétkerekű kávédarálóddal??? Nekem yobb van!!! Es tudok egykerekezni, meg fejenálni a motoron meg meztelenül is megcsinálom mindezeket.... ( szegény Koko, még nem tudja h a 200-as runner nem a végállomás! a szerk.)

Mit is irhatnék rólad drága Andorbácsi.... Gitározni nem tudol, harmónikázni sem, zongorázni végképp nem, a hersonát már meg sem merem említeni....akkor???....hja a perka meg a dob! Dáhát ezeken mindenki tud játszani.... szerintem a Megyerit nincs ember aki ne ismerné...... Pácek úr szintén a pokol küldötte!!! Nézzétek hogy pózol a kis modelljelőlt fijúcska.....ahhh

Ha egész véletlenül az Atec-nél jártatok, Monit tuti hogy ebben a pózban találtátok! :))) A világ kezdetekor volt a Nojszédzsönszi zenekar ahol szegény Ádám próbálkozott, majd kirúgták mé' tehetségtelen volt...Perger úr volt az aki ezt tette vele. Ő azóta befutott sztárzenész és hogy hogynem ismét összefutottunk..... Minden Dájnézerajongók figyelem!!!! IttaGergőőőőő!!!!

2062-őt írunk a 92 éves Jimbóbácsi megtalálta élete álmát, egy epi flájing, aktív EMG-vel!!!

...jajmamám aggggyááámámégegypohárkával édesgalambomtubicám.... nelegyenanevem Lakkocskabockosi ha nem veszem vissza a régi yo romett mopedemet...

Na figyuzzá kisfijam!!!! Aggyadodanekem azt a Dzsedibábút de azonnal!!! Meee rádnézek a kemény Zazkos pillantásommal!!! HRRRRRRRRR Mostpedig: TÁNC!!!

A suli szünetében a Gyulai vagányok borzolják az idegeket....mintazállat!!!! Szegény Bálint, azon töri a fejét hány music-mant vegyen még.....pedig a kézben a szánd!!! Kispálék mindíg úgy jönnek mint a vihar.....sietnek, nem teketóriáznak, meghallgat. Megvesz. ...nnna ez igen!!!

Ooondriská...kinek-kinek mi jut az eszébe erről a bácsiról, Ádám és Ándris sokat zenéltek együtt és még beszéégettek is, mee szeretikisegymásot. Sáfár Öcsi nem ma kezdte a pályafutását....ez jól meg is hallatszik játékán!!! :))) Sasiról mindenki tudja milyen jól lovagol. De hogy milyen jól bánik a hangszerekkel......

....Szapi kedvenc sapkájában....most, hogy samplerrel játszik zenekara neve: Szappanos György és Szappanos Györgyök.... A rafting túrákban nem az a veszélyes és extrém, hogy beleesel a jeges vízbe, elsodor az ár, belefulladsz a sodrásba, hanem hogy ott van Ő!!! A legdurvább, a legkegyetlenebb, a legállatabb, a legborzalmasabb, LEHO. Varga Szörnyű Józsi a gitárosok és gitáboltosok igazi réme.

Vasvári Mitakarszmá' Béla És indián testvére Vasvári Sasszem Bála...a kép egy jazz koncert bassgitárszólója közben készült a megnemértett művészről.... UrbánSzabi mióta ismerem a média hátterében mozgolódik....de gitározni még soha nem hallottam......


Aki látta a Ghost Busters-t emléxik a vörösenn izzó szemekre ugyi!!! Tessék csak jól megfigyelni azokat a szemeket! Egyebekiránt a Borlai sokban hasonlít Ádámra. Folyton fogyózik és mindíg kövér. Az idős Démon bácsi.(puki) Kevesen tudják, hogy a warwick gyár ŐT alkalmazza hivatásos húrnyalónak. Ezért oly hosszú a szájából kitüremkedő húscafat. Vigyázat!!! Alarm!!! Attention!!! Festi magát. Ha ez így megy tovább, megalakul a www.vintagenyalók.hu oldal.....el sem tudjátok képzelni, hogy ez a hosszúnyelvű (lábú asszony, farku) BorsaySzaby miket művel a bomba kétkerekűjével, pl: Ő tartja a háttalmotorozás világrekordját (237km/h) megtekinthető a www.szabb.hu oldalon, egyébb más nyalánkságokkal (mellékelt ábra) egyetemben.

&a</td
 
Vintage'52 Hangszerviz - 1136 Bp., Balzac u. 54.